June Uyttenboogaard

Paraveterinair

June Uyttenboogaard - Paraveterinair
June Uyttenboogaard Paraveterinair

Mijn naam is June Uyttenboogaard. Na de middelbare school heb ik de opleiding paraveterinair gevolgd aan het Wellant college te Houten. Mijn stages tijdens mijn opleiding heb ik gevolgd bij Dierenkliniek Leerdam en Dierenziekenhuis Gorinchem. Nadat ik mijn opleiding heb afgerond ben ik gevraagd om inval paraveterinair te worden voor de verschillende locaties. Deze keuze was snel gemaakt! Daarna heb ik vrij snel mijn vaste plekje gevonden bij Dierenkliniek Leerdam.

Zelf vind ik het erg leuk om uw dier te begeleiden tijdens de narcose. Ook ligt mijn focus tegenwoordig op de gebitten. Ik vind het erg leuk om te zien hoe de dieren hiervan opknappen. Verder kunnen jullie mij uiteraard ook gewoon tegenkomen aan de balie want buiten het feit dat ik ervan geniet om met dieren te werken vind ik het klantcontact fijn.

Ook heb ik dit jaar na een opleiding van 3 jaar mijn certificaat gehaald en ben ik met een mooi woord ''consulent voerend paraveterinair''. Dit houdt in dat ik ook in de spreekkamer te vinden ben afspraken zoals gebitscontroles, wondcontroles, diabetesbegeleiding ect. Wie weet kom ik u en uw huisdier snel tegen op de praktijk.